Susanoğlu İlkokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://susanogluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Atakent Mahallesi Çankaya Sokak SİLİFKE/MERSİN
VİZYON : Karakteri sağlam, analitik düşünüp üreten, geçmişinden kopmayan bireylerin olduğu bir okuluz.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlarda belirtilen hususları gerçekleştirmek için, planlı, kararlı, çağdaş ve katılımcı yönetim anlayışıyla, Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Normal Eğitim
Saatler : 08:10-13:50
Isınma : Klima
Lojman : Sayısı:0
Ulaşım : Mersin İl merkezine 70km, Silifke İlçe merkezine 15 km uzaklıktadır. Otobüs,Minibüs
Yerleşim Yeri : Atakent Mahallesi Çankaya Sokak/SİLİFKE